Reviews

‘Het mooiste compliment dat u kunt geven, is mij aanbevelen bij anderen' 

"Onze rots in de branding wat betreft álle reisvragen!! 
Heeft ons gezin vorig jaar super snel en fantastisch geholpen toen we  i.v.m. Corona  met spoed uit Spanje weg moesten. 
Maar ook reisvragen waar ik geen antwoord op weet beantwoord ze snel, en helpt waar ze kan zodat wij met een gerust hart op vakantie kunnen. Wij zullen nog zeker vaker van haar kwaliteiten gebruik maken!"
Christel 

"Ik werk al veel jaren samen met jou  samen om onze groepsreizen te organiseren en  dit doe je met grote nauwkeurigheid en zeker tot grote tevredenheid van mij en de hele groep.Alles is altijd keurig geregeld en met Maurice als vaste chauffeur is de uitvoering van onze reis altijd in goede handen."

Jules

"Ik organiseer al jaren als hobby meerdaagse reizen via een touringcarchauffeur ben ik bij Ellen terecht gekomen. Zij helpt mij al enkele jaren om voor mijn vriendengroep een gezellige, leuke en betaalbare reis uit te zetten. Zij doet zich veel moeite en niks is haar teveel. Je merkt dat zij heel veel ervaring heeft en dit geeft mij als klant veel vertrouwen die ik kan overbrengen op mijn groep. Ellen is gewoon een topper. "

Marjo

Wij kijken echt terug op een heerlijke samenwerking, die heel persoonlijk was, iets wat je vaak niet vindt bij een doorsnee reisbureau.

Samen in gesprek over persoonlijke wensen, rond de tafel onder het genot van een kop koffie. Het gave hieraan is dat Ellen uit eigen ervaring heel veel input kan geven om de reis nog mooier en specialer te maken. De volledige reis was tot in de puntjes gepland en we hadden er ontzettend veel zin. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en verstoorde de hele planning en begon de ellende ook voor Ellen.

Maar wat een doorzettingskracht en klantenbinding, gewoon tot aan de laatste euro doorgaan om alles terug te krijgen, niet alleen vouchers, maar gewoon al het geld terug.

Wat een toewijding, een dikke aanrader om met Ellen en Maurice in zee te gaan, zij zorgen voor het regelen van de juiste en op maat gemaakte individuele of groepsreis. En mocht het misgaan door onvoorziene omstandigheden dan weet je dat zij er alles aan doen om het maximale eruit te halen voor jou. Voor ons geen twijfel meer, reis boeken dan moet je bij Ellen en Maurice zijn.

Bert en Marielle 


 
"Ellen Beers heeft zeer professioneel naar onze wensen geluisterd en advies gegeven. We wilden graag op vakantie met een cruiseschip. Door de goede adviezen en haar uitgebreide kennis wist ze ons op een goede manier te helpen. Hierdoor hebben we een juiste keuze kunnen maken.
We hebben erg genoten, dankjewel voor je begeleiding (ook tijdens de vakantie als we vragen hadden)"
Ronald
 

"In de groepsreizen die ik mee uitzet heb ik regelmatig contact gehad met Ellen. Zij heeft een goede bereikbaarheid is duidelijk, eerlijk en ze regelt de zaken goed. Ze denkt mee, geeft aan wat mogelijk is, maar ook wat niet kan.

In de Corona tijd zijn een aantal groepsreizen geannuleerd, Ellen heeft dat voor ons prima aangepakt en opgelost"

Lei 

"Al enige jaren is Ellen onze trouwe partner in het organiseren van schoolreizen. Groot pluspunt is dat Ellen bij het plannen en organiseren zowel oog heeft voor de grote lijnen maar ook meedenkt over details zodat alles bij de reis zelf op rolletjes loopt. Ellen kan ik het beste omschrijven als positief, assertief en vooral ook creatief. Wij hopen de komende jaren nog vaak gebruik te kunnen maken van haar deskundigheid."
John