Ontvang vrijblijvend een offerte voor uw groepsaanvraag

Door mijn jarenlange ervaring als maatwerk specialist Groups & Incentives, draai ik mijn hand er niet voor om uw groep te voorzien van een gepaste offerte voor een groepsreis. Ik mocht al vele verenigingen, besloten groepen, personeelsverenigingen voorzien van een onvergetelijke incentive trip.

Of het nu een busreis, vliegreis, treinreis, cruise of eigen vervoer is. 
Of u nu alleen hotel en vervoer wenst, of een volledig programma met diners, voorstellingen of uw eigen privé feest. Voor elke groep bestaat er een gepaste reis. 

Denk aan een meerdaagse reis zoals een stedentrip, kerstshoppen, een cruise, wintersport of een rondreis. Een dagtrip naar een pretpark, een gezellige stad of een beurs. 

Bij het organiseren van een groepsreis heeft u rekening te houden met niet alleen uw eigen wensen, maar ook die van uw medereizigers. Laat mij u vrijblijvend een voorstel maken om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zal ik de segmenten voor u samenbrengen tot 1 geheel. Zo mogelijk hanteer ik een vrijblijvende inschrijftermijn zodat u zonder financieel risico kan inventariseren of u uw minimale groepsgrootte gaat behalen. Neem vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.


Indien u onderstaand formulier invult, zal ik contact met u opnemen. U kunt ook direct een mail met uw wensen sturen naar [email protected] 

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

Onze privacyklaring is van toepassing.